Private & Commercial Banking

Private & Commercial Banking

Behavioural Investing

Oude dogma's binnen de kwantitatieve analyse worden onderuitgehaald en er zal worden aangetoond dat markten -maar vooral mensen-  non-lineaire beslissingen nemen en deze beslissingen in hoge mate laten afhangen van emotie en van de context waarbinnen het probleem ze wordt aangeboden.

Read more...

Beleggen met vlag en wimpel

In deze tweedaagse training (vijf dagdelen) leert de cursist inzicht te verkrijgen in het hoe en waarom van Technische Analyse. Naast de fundamenten, de veronderstellingen en axioma’s wordt de structuur van de financiële markten uitgelegd.

Read more...

Derivative Products Intermediate

Building on the foundation of the course “Fundamentals of derivative products”, the Intermediate 1-day course offers participants an opportunity to deepen their knowledge and explore the use of Derivatives in a variety of risk mitigating, yield enhancement and trading solutions. During the course delegates will learn to use derivative-pricing tools in order to enhance their knowledge and to understand and use it in a practical way. 

Read more...

Dynamische Sector Rotatie met ETF's

Veel beleggers weten het al langer: het is niet gemakkelijk om de markt te verslaan. Wanneer het rendement op beleggingsportefeuilles ook nog wordt gecorrigeerd voor de gemaakte kosten, dan blijkt dat de verschillende markten - zowel qua risico als rendement - in veel gevallen beter presteren dan de gemiddelde belegger. Maar recent onderzoek toont nu aan dat beleggers die op basis van goede, wetenschappelijk getoetste modellen hun asset allocatie kiezen, wél in staat blijken om over een langere periode bovengemiddeld te presteren.

Read more...

Binnenkort

No upcoming event!
No event to display

Trainingsdata 2016 - 2017

No event in the calendar
June 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30