Mag het ietsje meer zijn?

Mag het ietsje meer zijn?

De verkooptraining ‘Mag het Ietsje Meer Zijn’ is praktijkgericht. De nadruk ligt op doen. We koppelen oefeningen en opdrachten aan uw eigen werksituatie. Daarbij gebruiken we tijdens de verkooptraining de theorie om praktijksituaties te verhelderen en deelnemers te ondersteunen in hun ontwikkeling. De training is een boeiende afwisseling van opdrachten, praktische modellen en concrete, persoonsgerichte feedback.
 
 

Inhoud en details

 • Datum:2016
 • Cursusduur:2 dagdelen
 • Tijd::9:00 - 17:00
 • Locatie::Amsterdam
 • Taal:Nederlands of Engels
 • PE punten:14
 • Introductie:De verkooptraining ‘Mag het Ietsje Meer Zijn’ is praktijkgericht. De nadruk ligt op doen. We koppelen oefeningen en opdrachten aan uw eigen werksituatie. Daarbij gebruiken we tijdens de verkooptraining de theorie om praktijksituaties te verhelderen en deelnemers te ondersteunen in hun ontwikkeling. De training is een boeiende afwisseling van opdrachten, praktische modellen en concrete, persoonsgerichte feedback.
 • Content:

  Zeker in de financiële dienstverlening is zakendoen vaak een kwestie van gunnen. Klanten kopen slechts daar waar ze zich prettig behandeld voelen, waar zij een groot inlevingsvermogen ervaren om hun problemen op adequate wijze aan te pakken en op te lossen. Kortom,  klanten kopen daar waar wordt meegedacht.

  Participerende observatie 

  Wat is nu eigenlijk ‘verkopen’? Hoe voer je een goed verkoopgesprek? Kent de financiële markt eigen verkooptechnieken? De persoonlijkheid van de verkoper speelt een centrale rol bij deze workshop. In deze training wordt duidelijk gemaakt hoe je door gedragsaanpassing weerstanden kunt overwinnen en oplossingen voor de klant naar boven kunt halen met een positieve instelling. 

  De deelnemers leren vertrouwen op te bouwen door actief te luisteren en optimaal gebruik van non-verbale communicatie. Maar ook technieken van beïnvloeden, overtuigen en overreden komen aan bod. Er wordt geleerd weerstanden weg te nemen en wensen, behoeften en belangen van de cliënten te concretiseren. 

  Zelfvertrouwen en deskundigheid vormen de basis van overredingskracht. Na deze workshop zullen de deelnemers zich nog beter in staat voelen om daadwerkelijk tot het sluiten van de ‘deal’ over te gaan. Het lijstje voor een concreet actieplan zet hier de puntjes op de i.

  Alle deelnemers van de training krijgen een naslagwerk waar praktisch alle informatie in staat die tijdens de training is behandeld. In de training is plaats voor minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers.

  Deelname aan de training ‘Mag het Ietsje Meer Zijn’ is mogelijk op basis van open inschrijving, maar in geval van voldoende aanmelding zeker ook beschikbaar als In-company training. De training duurt één volle dag, van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

 • Learning objectives:
   Aan het eind van deze training zijn de cursisten in staat om: 
  • Op systematische wijze een verkoopgesprek voor te bereiden
  • Om goede wijze een verkoopgesprek op te bouwen
  • Correct te inventariseren wat de klant wil 
  • op juiste wijze te identificeren waar mogelijkheden en risico’s liggen 
  • om op heldere en overtuigende wijze verkoopargumenten te presenteren 
  • met behulp van de techniek Persoonlijk Presenteren
  • weerstanden bij de (potentiele) klant op effectieve wijze te overwinnen
  • om te gaan met non-verbale communicatie 
  • met zelfvertrouwen bedrijf en zichzelf te presenteren. 
 • Who should attend:Financiële specialisten
 • Lecturer:Bob Emanuels Is Senior Partner van Research Unlimited en Beta Research, twee onafhankelijke Nederlandse investment research boutiques. More about Bob Emanuels{Bob is als directeur werkzaam geweest bij Baron & Filtenborg, een Nederlands Hedge Fund. Daarvoor heeft Bob enkele jaren als Vice President bij ABN AMRO leiding gegeven aan de afdeling ABN AMRO Trading. Zijn team verstrekte rechtstreeks vanuit de dealingroom beleggingsadvies aan actieve en ervaren particuliere beleggers met een bovengemiddeld risicoprofiel. Verder heeft Bob voor Effectenbank Stroeve (het tegenwoordige Theodoor Gilissen) de afdeling Market Timing opgezet en was hij verantwoordelijk voor de Technische Analyse portefeuilles binnen de bank. Daarvoor was hij directeur van AFS Trading, een effectenbedrijf welke als toegelaten instelling op Euronext en Eurex opereert, en maakte hij sinds 1998 deel uit van het management team van de AFS Groep. In de tien jaren daaraan voorafgaand heeft hij achtereenvolgens voor de Rabobank-organisatie en voor de ABN AMRO Bank de Technische Analyse afdelingen opgezet. Bob is als docent jarenlang verbonden geweest aan de opleiding tot Senior Beleggingsadviseur voor Kluwer Opleidingen en hij heeft als specialist op het vakgebied van Behavioral Finance en Intermarket Technical Analysis vele cursussen en trainingen verzorgd voor verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten.
 • Aanbieder:Investment Academy 
 • Aanmelden:Stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of check de eerstvolgende datum in onze planner en registreer direct.

Keep me up to date..

Investment Academy

Investment Academy office - Daalwijkdreef 47 1103 AD Amsterdam

Investment Academy

Daalwijkdreef 47 1103 AD Amsterdam
Investment Academy

Investment Academy

Amsterdam (NL) +31 20 80 80 218
Investment Academy Reception

Investment Academy

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Address

De Nieuwe Erven 3
5431 NV CUIJK
The Netherlands

Phonenumbers

Amsterdam (NL)  +31 20 80 80 218
London       (UK)  +44 20 3129 6633
New York    (USA)  +1 646 556 8246

Our support team is available to answer any questions you may have by telephone from Monday to Friday, between 09:00 and 17:00 CET. 

If, however, your questions can not wait until our opening hours, you can still call us 24/7 on the numbers above. You will then be transferred directly to one of our Program Managers.

If you send us anThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., we will try to answer you the same day, but in any case we will respond within the next working day.